Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε αιφνιδίως από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχτηκε την πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και βρέθηκε στο «The 2night show», ωστόσο, η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν έγινε ποτέ, καθώς η παρουσιάστρια του Star αποχώρησε αιφνιδίως από το πλατό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό», στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της». Ο Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με τη Ζήνα, αλλά η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και απλά επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Το μόνο που μου είπε είναι ότι αγαπά πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Την ίδια αιτία έδωσε και ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», ο οποίος είπε: «Μεγάλη ίντριγκα. Η συνέντευξη με τον Γρηγόρη δεν μαγνητοσκοπήθηκε ποτέ. Προφανώς, ενοχλήθηκε με κάτι ερωτήσεις που τις έγιναν από τις “Σφήκες”».

 

Πηγή: ethnos.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει