Ενημέρωση με ένα κλικ

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Στο θέατρο είχαν έρθει 9-10 θεατές, κι όμως, ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις»

Συνέντευξη του ηθοποιού Θανάση Τσαλταμπάση, στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Art», ενώ δήλωσε:

Πώς είσαι αυτόν τον καιρό;

Περάσαμε και περνάμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να παλεύουμε, να είμαστε αισιόδοξοι, όσο μπορούμε δηλαδή… Προσπαθώ να αισιοδοξώ και χαίρομαι που δουλεύω αυτό το περίεργο καλοκαίρι και θα προσφέρουμε χαρά στον κόσμο. Ελπίζω να πάει καλά, να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και οικονομικά, καθώς όλοι περνάνε δύσκολα με τις δουλειές τους. Ελπίζω να πάει στο θέατρο ο κόσμος, σε όλες τις καλές παραστάσεις.

Πηγαίνεις με τη ροή της εποχής;

Αφουγκράζομαι την εποχή, πρέπει… Αυτό δεν σημαίνει απόλυτα ότι συμβιβάζομαι… Με τα κακώς κείμενά της δεν θέλω να συμβιβαστώ ποτέ. Χωρίς ν’ αλλάζω και να κάνω εκπτώσεις στον εαυτό μου, να πορεύομαι μ’ αυτή. Δεν έχω κάνει ποτέ έκπτωση σε κάτι κι έτσι θα κάνω πάντα.

Καλή παράσταση θεωρείται εκείνη που γεμίζει καλλιτεχνικά τον ηθοποιό ή εκείνη που εμπορικά, εισπρακτικά, ανταποκρίνεται καλά;

Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Αν κάνεις κάτι κι έχεις κοπιάσει πάρα πολύ, κι εγώ θέλω να νιώθω πολύ καλά πάνω στη σκηνή, γιατί έχει υπάρξει φορά που δεν ένιωθα καλά κι έχω βγάλει πολύ καλά λεφτά, ίσως τα καλύτερα που έχω βγάλει, αλλά και στιγμές που βγάζω λιγότερα και νιώθω πολύ καλύτερα. Το να παίζω σε μια παράσταση που με κάνει να νιώθω καλά καλλιτεχνικά, αν δεν έχει ψυχή από κάτω, θα με «μαυρίσει», δεν θα νιώθω καλά.

Το μικρότερο σύνολο κοινού που έχεις απευθυνθεί από σκηνής ποιο ήταν;

Δεν έχω υπάρξει σε εμπορική αποτυχία, έχω υπάρξει σε μέτρια κατάσταση. Μια μέρα, που υπήρχαν προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας, στο θέατρο είχαν έρθει 9-10 θεατές, κι όμως, ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις. Στην αρχή είχα πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά πήρα vibes που δεν μπορώ να τα περιγράψω.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει