Ενημέρωση με ένα κλικ

Εγκαίνια της έκθεσης «αναζητούμε την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο»

Το περιοδικό «gr design» σας προσκαλεί σε εκδήλωση με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «αναζητούμε την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο – 50 αφίσες για τον Covid-19» και στην παρουσίαση του νέου αντίστοιχου τεύχους που θα φιλοξενηθεί στο νέο πολυχώρο εκδηλώσεων της εταιρείας εκτυπώσεων PressiousArvanitidis, Λ. Κηφισίας 304 στην Αθήνα, την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ.

Τα 50 επιλεγμένα έργα – τα οποία θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ – υπογράφουν δημιουργοί από όλο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων εικονογράφοι, γραφίστες, σχεδιαστές, σκιτσογράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες κ.α.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγειονομικής προστασίας, ενώ η ομάδα της PressiousArvanitidis θα παρέχει επιπρόσθετα ειδικές μάσκες που δημιούργησαν για το σκοπό της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση, να προμηθευτούν το νέο τεύχος του «gr design», αλλά και να παραλάβουν αντίγραφα των έργων, τυπωμένα με φροντίδα από την PressiousArvanitidis, εντελώς δωρεάν. Σας περιμένουμε όλες και όλους για να εγκαινιάσουμε μαζί τον πρώτο σταθμό αυτού του ταξιδιού. covid-19.grdmagazine.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει