Ενημέρωση με ένα κλικ

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος, η παρολίγον πατρότητα και η φυλακή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για τον άγνωστο γάμο του με καλλονή Σουηδέζα, για την παρολίγον πατρότητα αλλά και για την φυλάκισή του.

Η περιπέτεια με τη Δικαιοσύνη

«Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες, μεγάλα ποσά. Και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη φυλάκισή του είπε: «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο», για να συνεχίσει: «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά. Μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας. Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”. Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους», πρόσθεσε με χαμόγελο γνωστός σχεδιαστής.

View this post on Instagram

Καλησπερα φιλοι μου… Φιλοξενουμενος στην εκπομπη της Ελεονορας Μελετη με τιτλο ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, αισιανθηκα ομορφα ανθρωπινα αληθινα… Ανελυσα κομματια απο τη ζωη μου αρκετα σημαντικα, και ενοιωσα οτι υπαρχει αυτη η αλλη καλη ποιοτικη πλευρα της τηλεορασης… Χωρις φαμφαρες και φτηνους εντυπωσιασμους που χορτασα αηδια αυτον τον καιρο… Απο την ρεσεψιον το σερβις το καμαρινι και ολα, εδειχναν ενα διαφορετικο επιπεδο σεβασμου προς τον καλεσμενο…‼️👌🏼 Ευχαριστω τον alpha και την Ελεονορα Μελετη γα την ωραια κουβεντα…‼️🙏🏼👌🏼 @eleonorameletiofficial @alphatv

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

Ο άγνωστος γάμος και η παρολίγον πατρότητα

Έπειτα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία αποκάλυψε πως υπήρξε παντρεμένος με μια καλλονή Σουηδέζα για εννέα χρόνια και παρά λίγο να γίνουν και γονείς.

«Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο “μπερδεύτηκα”. Είχα “μπερδευτεί” ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. «Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει