Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζον Γκαλιάνο: «Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος για την ελευθερία δημιουργίας»

«Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος για την ελευθερία δημιουργίας και τη δημιουργική διαδικασία», δήλωσε ο Τζον Γκαλιάνο κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού κύκλου συζητήσεων Vogue Global Conversations με θέμα τη βιομηχανία της μόδας.

Ο θρυλικός σχεδιαστής, επί του παρόντος στο τιμόνι του Maison Margiela, από το Παρίσι, όπου βρίσκεται, μίλησε με τη φίλη του, αρχισυντάκτρια του Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια και σύμβουλο παγκόσμιου περιεχομένου του Condé Nast, Άννα Γουίντουρ και έδειξε ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες του παρά την παρουσία δεκαετιών στη μόδα.

«Μου αρέσει η παραγωγή μιας επίδειξης μόδας» είπε ο σχεδιαστής, «[αλλά] απλά πρέπει να το ξεπεράσω και να αποδεχτώ την πραγματικότητα και να κοιτάξω μπροστά».

Προς το παρόν, σχεδιάζει τη συλλογή Artisanal του Maison Margiela με μέλη της ομάδας του μέσω Zoom, όπως σημείωσε τονίζοντας ότι ένας από τους σχεδιαστές του είναι τόσο μακριά όσο η Αυστραλία – και ότι χρησιμοποιεί αυτές τις νέες τεχνολογίες για να προωθήσει μια νέα μεθοδολογία για την προβολή της μόδας.

«Αυτό που θα αξιοποιήσω είναι το πώς καταγράφω αυτήν την ιστορία, αυτή τη συλλογή και δουλεύω με όλη την τεχνολογία που υπάρχει. Μέσω αυτής μπορώ να αναδείξω την αυθεντικότητα του ενδύματος, ότι είμαι μόδιστρος» ανέφερε.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει