Ενημέρωση με ένα κλικ

Ed Sheeran: Έκλεισε την παμπ – Πληρώνει τους υπαλλήλους!

Στην εποχή της πανδημίας δεν εισπράττει κρατική βοήθεια ενώ στηρίζει και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις

Ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες στον κόσμο, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, υποδυόμενος τον εαυτό του στην ταινία «Yesterday».

Ο Βρετανός ποπ σταρ είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του «Bertie Blossoms», μιας αγγλικής παμπ που βρίσκεται στο κέντρο του Piccadilly Circus στο Λονδίνο.

Ο χώρος έκλεισε από τον Μάρτιο λόγω της έκτακτης ανάγκης στην κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ο Ed Sheeran απέδειξε για άλλη μια φορά ότι τα κέρδη δεν είναι τα πάντα στη ζωή.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο νόμος δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να μειώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους κατά 80% (!) και να έχουν πρόσβαση σε οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση, αλλά ο τραγουδιστής αποφάσισε να μην επωφεληθεί από αυτήν τη δυνατότητα.

«Η επιχείρηση δεν έχει ζητήσει και δεν θα ζητήσει κρατική οικονομική βοήθεια. Συμπεριλαμβανομένης της άδειας, των επιταγών, των δανείων ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε μια πηγή κοντά στον Ed Sheeran, η οποίος πρόσθεσε:

«Ο Ed θέλει να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει. Υποστηρίζει επίσης τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που πραγματοποιούν κοινοτικές προσπάθειες. Ασχολείται πολύ με την περιοχή στην οποία ζει και γνωρίζει ότι η δωρεά του μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά. Όλοι τον ευχαριστούν πολύ».

Ο Ed Sheeran βρίσκεται τώρα σε καραντίνα στο Λονδίνο με τη σύζυγό του και η χειρονομία του είχε μεγάλη απήχηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αντίθετα υπάρχουν πολλοί αστέρες, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εισπράττουν τις κρατικές επιδοτήσεις που παρέχονται από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του κορονοϊού.

Ο Ed Sheeran, εκτός από το ότι είναι πρώτος στο Spotify, αποδείχθηκε επίσης ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση και για τη μεγάλη του καρδιά, με τις πράξεις του σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει