Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποίησε βιντεοκλήση για βοήθεια σε παιδιά

«Η "WellChild" χρειάζεται περισσότερη βοήθεια»

Ο τέως πρίγκιπας Χάρι, με την υποστήριξη της οργάνωσης «WellChild», μαθαίνει περισσότερα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες με παιδιά με σοβαρά νοσήματα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Δούκας του Σάσσεξ ήρθε, μέσω βιντεοκλήσης, σε επαφή με μερικές από αυτές τις οικογένειες, με την υποστήριξη της οργάνωσης που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχει βοήθεια σε παιδιά και νέους με σοβαρές ασθένειες που είναι σε κατ’ οίκον νοσηλεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «WellChild», Κόλιν Ντάιερ και η νοσηλεύτρια Ρέιτσελ Γκρέγκορι, συμμετείχαν επίσης στη συνομιλία.

Στο βίντεο διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο αναρτήθηκε στην σελίδα του «WellChild» στο YouTube, ο Χάρι φαίνεται να ακούει τις διάφορες προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη λόγω της κοινωνικής απομόνωσης η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα και τους φόβους που αυτές οι οικογένειες, που εξαρτώνται από τους φροντιστές που πηγαίνουν στα σπίτια τους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους, έχουν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Επιπλέον ενημερώθηκε ότι οργανώσεις, όπως η «WellChild» δέχονται ολοένα και περισσότερα αιτήματα για στήριξη και ότι αγωνίζεται για να επιβιώσει μετά την ακύρωση ή αναβολή δραστηριοτήτων συγκέντρωσης χρημάτων και εκδηλώσεων.

Ο τέως πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είναι υποστηρικτής της οργάνωσης εδώ και μία δεκαετία έστειλε μήνυμα ελπίδας.

Εξέφρασε τον σεβασμό του προς τις οικογένειες και τόνισε:

«Είναι δύσκολο για όλους, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εσάς. Ξέρω ότι η “WellChild” κάνει ό, τι μπορεί για να σας υποστηρίξει. Ας ελπίσουμε ότι, μέσω αυτού του βίντεο μπορούμε να καταστήσουμε πιο ξεκάθαρο και προφανές στην κυβέρνηση και σε όλους τους άλλους ότι βρίσκεστε στο «ευάλωτο» τμήμα και ότι η “WellChild” χρειάζεται περισσότερη βοήθεια».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει