Ενημέρωση με ένα κλικ

Στινγκ: Τραγουδάει την απόλυτη διασκευή για την καραντίνα!

Δείτε το βίντεο με το αγαπημένο «Don't Stand So close to Me» σε... Quarantine Remix!

Ο διάσημος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Τζίμι Φάλον, κατάφερε να κάνει για ακόμα μια φορά να κάνει τον κόσμο να μιλάει για την εκπομπή του «The Tonight Show».

Στην εκπομπή που έχει μετονομαστεί πλέον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού σε «The Tonight Show’s “Home Edition”» κατάφερε να πείσει τον Στινγκ να παρουσιάσει μια διασκευή που έγινε ο… ύμνος της καραντίνας!

Ο Φάλον, όπως κάνει με όλους τους τραγουδιστές που καλεί στην εκπομπή του, έβαλε τον Στινγκ να τραγουδήσει ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, χωρίς την χρήση μουσικών οργάνων και στο εγχείρημα συμμετείχε και το συγκρότημα The Roots.

Έτσι το πασίγνωστο και πολυτραγουδισμένο «Don’t Stand So Close to Me» του Στινγκ όταν ακόμα ήταν στο συγκρότημά του «Police», έγινε το χιτ για την εποχή της καραντίνας αφού κανένα άλλο τραγούδι δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα το μήνυμα «μένουμε σπίτι» και κρατάμε τις αποστάσεις από το «Μη στέκεσαι τόσο κοντά μου»…

Το μοναδικό μουσικό όργανο που χρησιμοποιήθηκε για την επανεκτέλεση του «Don’t Stand So Close to Me» ήταν η κιθάρα του Στινγκ, ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν… ότι βρήκε ο καθένας: Από ψαλίδι και πιρούνια, μέχρι ένα παιχνίδι και… ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!

Για να δημιουργηθεί το βίντεο, ο καθένας από τους συμμετέχοντες έστειλε το κομμάτι που βιντεοσκόπησε και ηχογράφησε στο σπίτι του και με το τελικό μοντάζ βγήκε στον αέρα το «Don’t Stand So close to Me – Quarantine Remix»!

Δείτε το βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει