Ενημέρωση με ένα κλικ

Μυστικά για το πιο αφράτο Πασχαλινό τσουρέκι

Τα πιο αφράτα, γεμάτα κόρδες και φουσκωτά Πασχαλινά τσουρέκια που έχετε φτιάξει είναι αυτά. Φανταστική συνταγή βήμα βήμα. Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία!

Υλικά Συνταγής

  • Για την ενεργοποίηση της μαγιάς
  • 100 γραμ. μαγιά νωπή
  • 40 γραμ. ζάχαρη
  • 80 γραμ. χλιαρό νερό
  • Για τη ζύμη
  • 250 γραμ. φρέσκο βούτυρο
  • 300 γραμ. ζάχαρη
  • 3 μεγάλα αβγά
  • 2 κρόκους από μεγάλα αβγά
  • 350 γραμ. φρέσκο γάλα πλήρες
  • 1100 γραμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 3 δάκρυα μαστίχας κοπανισμένα σε σκονη
  • 2 κοφτά κ.γλ. μαχλέπι κοπανισμένο
  • 50 γραμ. λιωμένο φρέσκο βούτυρο
  • φιλέ αμύγδαλου
  • Για το διάλυμα αυγού
  • 1 κρόκο
  • 1 κ.σ ζάχαρη
  • 2 κ.σ νερό

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ 

Πηγή: argiro barbarigou 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει