Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζεύγος Κλούνεϊ: Προσέφερε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια!

Προέβησαν σε μεγάλες δωρεές σε ανθρωπιστικές οργανώσεις για την πανδημία του κορονοϊού

Το διάσημο ζευγάρι Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, πραγματοποίησε μια μεγάλη δωρεά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και κινηματογραφικός παραγωγός και η Βρετανίδα λιβανέζικης καταγωγής δικηγόρος προέβησαν σε μεγάλες δωρεές σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, συνολικού ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα διέθεσαν από 250.000 δολάρια:

  • στην οργάνωση που παρέχει στήριξη στους εργαζόμενους στη βιομηχανία του θεάματος, The Motion Picture and Television Fund (Ταμείο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης)
  • στο Ταμείο του Σωματείου Ηθοποιών
  • στην Αμερικανική Ομοσπονδία Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Καλλιτεχνών (SAG-AFTRA) και
  • στο Ταμείο Δημάρχων του Λος Άντζελες

Το ζεύγος Κλούνεϊ διέθεσε, επίσης, 300.000 δολάρια:

στην Τράπεζα Τροφίμων του Λιβάνου

στην Περιφέρεια Λομβαρδίας της Ιταλίας και

στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS)

«Το Ταμείο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης παρέχει προσωρινή οικονομική βοήθεια για την κάλυψη αναγκών που δημιουργούνται από την πανδημία του Covid-19. Βοηθάει σε θέματα όπως η ασφάλιση υγείας, η ψυχική υγεία, τα μισθώματα, τα τρόφιμα και άλλα απαραίτητα» σύμφωνα με το Deadline.

Το Ταμείο αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του SAG-AFTRA βοηθά στην κάλυψη οικονομικών όπως αναγκών, όπως ασφάλιστρα υγείας, τρόφιμα, στέγαση και τα ιατρικά έξοδα, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η Τράπεζα Τροφίμων του Λιβάνου τροφοδοτεί ανθρώπους που δεν μπορούν να εργαστούν, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία, άτομα με χρόνιες ασθένειες και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ταμείο Δημάρχων του Λος Άντζελες υποστηρίζει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τους άστεγους, τους ηλικιωμένους και προσφέρει άμεση οικονομική βοήθεια σε κατοίκους που πλήττονται από την πανδημία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει