Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι δυσκολίες και η μάχη με την παχυσαρκία

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για την παχυσαρκία που πέρασε σε παιδική ηλικία.

«Οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει οφείλονται στον εαυτό μου», αποκάλυψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Διακρίνω τεράστια αλλαγή σε μένα», τόνισε για τον εαυτό της, προσθέτοντας ότι, «Το πιο μεγάλο δώρο που μου έχει χαρίσει η επιλογή μου να ασχοληθώ με το τραγούδι είναι ότι με έχει κάνει πιο συνειδητή και πιο ολοκληρωμένη».

«Δεν με στοιχειώνει η παχυσαρκία, δεν ένιωθα καλά εγώ με τον εαυτό μου για αυτό το πράγμα που συνέβαινε, στη συνέχεια κατάλαβα ότι η παχυσαρκία κρύβει πολλά άλλα υπόγεια πραγματάκια. Ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι σε έναν δρόμο μιας ουσίας, το αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία με πείσμα που μου είναι χρήσιμο σήμερα. Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποιώ και σήμερα γιατί η δουλειά μου θέλει επίσης πείσμα και πειθαρχία».

Μιλώντας για το πώς βιώνει την καραντίνα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια είπε πως στην αρχή το βίωσε πολύ δραματικά αλλά πλέον βρίσκει πράγματα για να καταπιαστεί, όπως το να μαγειρεύει και να πηγαίνει βόλτες με τον σκύλο της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει