Ενημέρωση με ένα κλικ

Η σκληρή απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου

Σκληρή απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου ο οποίος αναφέρει ότι το site «Jenny. gr», της ανήκει και έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», έδωσε με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού.

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Επιπλέον, το σάιτ jenny.gr, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η κυρία Μπαλατσινού δεν έχει μετοχική σχέση και ότι η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έγινε από το σάιτ δωρεάν.

«Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντίκτυπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει