Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Katy Perry ανακοινώνει το φύλο του μωρού της

Με ανάρτηση της στο Instagram η Katy Perry αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Περιχαρής με ανάρτηση της στο Instagram, η Katy Perry, μοιράστηκε λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της με το κοινό της, αποκαλύπτοντας το φύλο του πρώτου της μωρού.

Με λεζάντα «Είναι κορίτσι» στην ανάρτηση της, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με την φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση ν’απεικονίζει τον αγαπημένο της χαμογελαστό και πασαλειμμένο με ροζ κρέμα. Μια ροζ βουτυρόκρεμα η οποία φαίνεται να κάλυπτε μια τούρτα, η οποία αποκάλυψε στους ευτυχείς γονείς το φύλο του μωρού.

Σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού People, αναφέρει πως η Katy Perry βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό προκειμένου να αποφύγει την επαφή με τον κορονοϊό. Άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δηλώνει πως είναι «ιδιαίτερα προσεκτική, ιδιαιτέρως επειδή είναι έγκυος».

Το συγκεκριμένο νέο βρίσκει τον Orlando Bloom, νεοαφιχθή από την Ευρώπη, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες γυρισμάτων της νέας του ταινίας. Τόσο εκείνος, όσο και η Katy Perry είναι καλά στην υγεία τους. «Χαίρονται που είναι πίσω στις ΗΠΑ, δεν κάνουν σχέδια για δουλειά για την ώρα και σκοπεύουν να μείνουν σπίτι», αναφέρει η ίδια πηγή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει