Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Πέθανε ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία «Κροκοδειλάκιας»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Μαρκ Μπλουμ, έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, σε ηλικία 69 ετών, από επιπλοκές που είχε η υγεία του λόγω κορονοϊού.

Ο ηθοποιός απεβίωσε την Τετάρτη 25 Μαρτίου σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου και νοσηλευόταν.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θεατρικές παραγωγές «Playwrights Horizons» ανέφεραν σχετικά με την απώλεια του Μπλουμ:

«Με αγάπη και βαριά καρδιά η Playwrights Horizons αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη Μαρκ Μπλουμ που έφυγε αυτή την εβδομάδα από τη ζωή. Σε ευχαριστούμε Μαρκ για όλα όσα προσέφερες στο θέατρό μας, και στα θέατρα και τα κοινά σε όλο τον κόσμο. Θα μας λείψεις».

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία «Κροκοδειλάκιας» ενώ τα τελευταία χρόνια είχε παίξει σε πολλές γνωστές σειρές μεταξύ των οποίων οι ακόλουθες:

  • «NYPD Blue»
  • «The Sopranos»
  • «The West Wing»
  • «You»

Επίσης, ανάρτηση στο Instagram έκανε και η Μαντόνα που γνωρίστηκε με τον ηθοποιό στην ταινία «Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν» που έγραψε:

«Άλλη μια υπενθύμιση ότι αυτός ο ιός δεν είναι αστείο. Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν θα μας επηρεάσει σε κάποιο επίπεδο. Πρέπει να μείνουμε ευγνώμονες, να έχουμε ελπίδα και να ακολουθούμε τους κανόνες της καραντίνας».

Δείτε την ανάρτηση της Μαντόνα:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει