Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός-Βαρντάλος: «Έχασε» την κηδεία του πατέρα της!

Λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του...

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, «έχασε» τον πατέρα της Κωνσταντίνο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοιού και λόγω των αυστηρών μέτρων… δεν μπόρεσε ούτε να παραβρεθεί στην κηδεία του!

Ο πατέρας της δημοφιλούς ηθοποιού έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαρτίου και η Βαρντάλος, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο τελευταίο «αντίο» του πατέρα της!

Λόγω της θανατηφόρου πανδημίας η Βαρντάλος δεν κατάφερε ούτε να βρεθεί δίπλα στον μπαμπά της και στις προηγούμενες ημέρες που ήταν άρρωστος.

Μιλώντας στο περιοδικό «Variety» για την απώλεια του πατέρα της είπε πως τελευταία φορά μίλησε μαζί του μέσω «FaceTime», ενώ αποκάλυψε πως έγινε ο τελευταίος αποχαιρετισμός τους:

«Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας τζέντλεμαν και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις».

Η τελευταία φορά που η Βαρντάλος είχε συναντηθεί με τον μπαμπά της, ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Όπως δήλωσε, «είναι σαν να βλέπεις το αγαπημένο σου παιχνίδι σιγά σιγά να χάνει τις μπαταρίες του. Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος» και συνέχισε λέγοντας:

«Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά… Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στ’ αλήθεια είναι το αντίο».

Λίγο καιρό μετά, ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο και με την πανδημία του κορονοϊού η ηθοποιός έμεινε εγκλωβισμένη στις ΗΠΑ, χωρίς να μπορεί να ταξιδέψει στον Καναδά για να τον αποχαιρετήσει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει