Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Θετικός και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο

Ο 79χρονος τενόρος προέβη στην ανακοίνωση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο διάσημος Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ανακοίνωσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Όπως δήλωσε ο 79χρονος σπουδαίος τενόρος είναι «καλά στην υγεία του».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

«Αισθάνομαι πως έχω ηθικό καθήκον να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό COVID19. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κριθεί ιατρικά απαραίτητο.

Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε!

Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση, οπότε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας το δυνατόν συντομότερο.

Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».

Δείτε την ανάρτηση του Πλάθιντο Ντομίνγκο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει