Ενημέρωση με ένα κλικ

Τομ Χανκς: Είμαστε στην απομόνωση

Ο πρώτος αστέρας του Χόλυγουντ που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας όπου νοσηλεύθηκαν επί πέντε ημέρες αφού βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό.

Το ζευγάρι πλέον μένει σε καραντίνα στο σπίτι που νοικιάζουν στην Αυστραλία και από την απομόνωση, με νεότερη ανάρτησή του στο Instagram, ο 63χρονος ηθοποιός ενημέρωσε τους εκατομμύρια ακόλουθούς του για την κατάσταση του ίδιου και της συζύγου του, προτρέποντας παράλληλα τον κόσμο να τηρεί τις οδηγίες των ειδικών.

Ο Τομ Χανκς είναι ο πρώτος αστέρας του Χόλυγουντ που ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τομ Χανκς:

«Γεια σας φίλοι. Η Ρίτα Γουίλσον και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ στην Αυστραλία, που μας φροντίζετε τόσο καλά. Έχουμε COVID-19 και είμαστε στην απομόνωση, ώστε να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον. Είναι και άνθρωποι που θα μπορούσαν να νοσήσουν πολύ σοβαρά. Το αντιμετωπίζουμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και φροντίζοντας τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον, σωστά; Να θυμάστε ότι, παρά τα πρόσφατα γεγονότα, δεν κλαίμε στο μπέιζμπολ. Χανκς».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει