Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Ο Ρονάλντο κάνει νοσοκομεία τα ξενοδοχεία του!

Παρέχει δωρεάν περίθαλψη για όσους έχουν νοσήσει από τον θανατηφόρο ιό

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος και εκτός γηπέδων, για ακόμα μια φορά.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα στο σπίτι του στην Μαδέιρα, όπου πήγε για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται κλεισμένος στη βίλα του και μαζί του βρίσκεται τόσο η σύζυγός του όσο και τα παιδιά του, μετά το κρούσμα κορονοϊού του συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι και από εκεί πήρε μια σπουδαία πρωτοβουλία.

Παραχώρησε όλα τα ξενοδοχεία που έχει στην ιδιοκτησία του στην Πορτογαλία, ώστε οι αρμόδιες αρχές να τα μετατρέψουν σε ξενοδοχεία για τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό!

Και όχι μόνο αυτό αλλά ο ίδιος ο Κριστιάνο, θα πληρώσει τους μισθούς των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και όλου του προσωπικού που θα εργαστεί εκεί, ενώ και η περίθαλψη που θα παρέχει στους ασθενείς να είναι δωρεάν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, Κριστιάνο Ρονάλντο, δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Ο άσος του ποδοσφαίρου και της ζωής, το 2012 είχε δωρίσει το αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων «Χρυσό Παπούτσι» που κέρδισε το 2011,, ώστε να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να δοθούν για την ανοικοδόμηση σχολείων στη Γάζα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει