Ενημέρωση με ένα κλικ

Φοίβος: Η φωνή μας θα επικρατήσει της κραυγής

«Δεν βλέπω κανένα "έπος" πίσω από αυτήν την τραγωδία»

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στο προσφυγικό και στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν βλέπει κανένα «έπος» πίσω από αυτή την τραγωδία.

«Χυδαίο επίσης το να βαφτίζουμε αυτή την ταπεινωτική ήττα Έπος. Και τους δυστυχισμένους αμάχους “ασύμμετρη απειλή”» ανέφερε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς:

«Μόλις χρηματοδοτηθήκαμε αδρά για να γίνουμε για πάντα η aspida, ο μικρονοϊκός bodyguard μιας Ευρώπης που ενώ παίζει τα παιχνίδια της με τον κάθε Ερντογάν, δεν θέλει να αναλάβει τις κοινωνικές συνέπειες αυτών των σκληρών παιχνιδιών.

Κρίμα που είμαστε απόλυτα ανίκανοι να ορθώσουμε ανάστημα σε αυτή την υποκρισία. Χυδαίο επίσης το να βαφτίζουμε αυτή την ταπεινωτική ήττα Έπος. Και τους δυστυχισμένους αμάχους “ασύμμετρη απειλή”.

Ελπίζω πραγματικά να μη φτάσουμε σε ασυμμάζευτα εγκλήματα κατά αμάχων. Ας σκεφτούν τι φρικιαστικές συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο όσοι δημαγωγούν και ηρωολογούν από θέσεις ευθύνης, πολιτικοί ή δημοσιογράφοι.

Το αυγό του φιδιού να μείνει για πάντα στο σκοτάδι του. Όταν το αφήσεις να βγει δίνοντάς του «λογικά» επιχειρήματα, καταστρέφεις τους νέους, τον πολιτισμό, τη σκέψη, τη χώρα σου. Αυτό το έχει δείξει δεκάδες φορές η Ιστορία.

Ενώνω τη φωνή μου με τους χιλιάδες ανήσυχους συμπολίτες μου. Η φωνή μας μπορεί να σκεπάζεται, να συκοφαντείται και να απομονώνεται, έχει όμως διάρκεια και θα επικρατήσει της κραυγής.

Φοίβος Δεληβοριάς».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει