Ενημέρωση με ένα κλικ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θεσσαλονικιά γιατρός του «έκλεψε» την καρδιά!

Ονομάζεται Κρίστη Κάκκαλου και είναι γιατρός στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ο δημοφιλής σεφ του τηλεοπτικού ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το καυστικό χιούμορ και γενικά την παρουσία του κλέβει την παράσταση σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής του Star.

Όλα τα χρόνια που παρουσιάζει τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, με μεγάλη μάλιστα απήχηση στο γυναικείο κοινό που τον ακολουθεί σε ότι λέει και γράφει.

Μέχρι σήμερα ο Κουτσόπουλος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι η αγάπη του για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου…

Πλέον αυτό άλλαξε και μάλιστα λόγω του φτερωτού θεού του Έρωτα!

Ο «θείος Λεό» ή «σατανάς» όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι συμπαρουσιαστές του στο «MasterChef» είναι ερωτευμένος και η καρδιά του ανήκει στην πανέμορφη Θεσσαλονικιά γιατρό, Κρίστη Κάκκαλου.

Η όμορφη Κρίστη εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών, ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται και με την προπόνηση μικρών παιδιών.

Οι δυο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα και μπορεί τους τελευταίους μήνες να τους «χωρίζουν» τα γυρίσματα του «MasterChef» όμως τις μέρες που έχουν ελεύθερες βρίσκονται πάντα μαζί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει