Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο κορονοϊός έβαλε «λουκέτο» στο νυχτερινό σχήμα Βασίλης Καρράς – Γιάννης Πλούταρχος

Ο κορονοϊός φαίνεται ότι «χτύπησε» την πόρτα και στις Αθηναϊκες πίστες καθώς όπως έγινε γνωστό το sold out σχήμα με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Βασίλη Καρρά, την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη στην Ιερά Οδό θα ολοκληρώσει νωρίτερα τις εμφανίσεις του λόγω… κορονοϊού!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook, οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται πρόωρα λόγω κορονοϊού.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης…

Publiée par Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος sur Vendredi 6 mars 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει