Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Βουτσάς: Σήμερα η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε την Τετάρτη τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών.

Στις 9 το πρωί η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου ετέθη καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών. Εκεί θα ψαλεί, στις 11, η νεκρώσιμη ακολουθία, παρουσία των μελών της οικογένειάς του και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένεια προκειμένου να τιμήσει τον Κώστα Βουτσά για όσα προσέφερε επί 70 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Υπενθυμίζουμε την παράκληση την οικογένειάς του σύμφωνα με την οποία όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει