Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: «Χτύπησε» και το «Mission Impossible 7»

Σταμάτησαν τα γυρίσματα στη Βενετία λόγω κορονοϊού

Τα προγραμματισμένα γυρίσματα που θα γίνονταν στην Ιταλία για την έβδομη ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, αναβλήθηκαν εξαιτίας του κορονοϊού!

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν την Δευτέρα στη Βενετία και θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures.

Υπενθυμίζεται πως στην ιταλική πόλη από την Κυριακή έχουν ματαιωθεί οι ετήσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού και οι νεκροί στην Ιταλία αυξάνεται, έχει αποκλειστεί μέρος του Βορρά για να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures: «Τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία από το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μιας μεγάλης παραγωγής για τις “Επικίνδυνες Αποστολές 7” για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει, πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η έβδομη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές» αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια όγδοη για το 2022.

Ο διάσημος ηθοποιός, Τομ Κρουζ, υποδύεται και πάλι τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ και στις δύο ταινίες που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Μακουάρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει