Ενημέρωση με ένα κλικ

Τάσος Μπουγάς: Οι 12 γάμοι και η αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά (video)

Στο πλατό του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο  λαϊκός τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε, αποκάλυψε πως κάποτε η Ρούλα Κορομηλά του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά του για να τον βγάλει στην εκπομπή της, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει.

«Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα. Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της», αποκάλυψε ο Τάσος Μπουγάς.

Όπως είπε «είμαι 350 ετών και δεν έχω πάει ποτέ σε γιατρούς. Κάνω τσεκ απ κάθε 2-3 χρόνια». Ακόμα αποκάλυψε ότι «κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα-καλοκαίρι, κάθε μέρα. Γιατροί, επιστήμονες καλοί που μπορεί να σε δουν φιλικά, σου λένε ότι μέχρι και 12 ασθένειες γιατρεύει η θάλασσα».

Όσο για το αν ξαναπαντρεύτηκε είπε: «Έχω μια γκρινιάρα που γκρινιάζει… Πάντα υπάρχει γυναίκα, δεν θα υπήρχε γυναίκα; Η ζωή μου είναι, είμαι ελεύθερος, είμαι free, αλλά είμαι με γυναίκα. Έτυχε να το τηρώ όταν είμαι με γυναίκα να είμαι πιστός». «Έχω 12 γάμους, 2 στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι στο εξωτερικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέντευξη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει