Ενημέρωση με ένα κλικ

Pop Smoke: Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος ράπερ

Πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ σε ηλικία 21 ετών

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο διάσημος ράπερ Pop Smoke, που έγινε ευρέως γνωστός μόλις πριν λίγους μήνες, με την κυκλοφορία του πρώτου του κι όλας τραγουδιού του…

Όλοι προεξοφλούσαν ότι θα είχε λαμπρή πορεία, αλλά ράπερ Bashar Barakah Jackson, περισσότερο γνωστός ως Pop Smoke, κατά τη διάρκεια διάρρηξης και ληστείας, πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ το πρωί της Τετάρτης.

Ο Pop Smoke, έγινε γνωστός τον περασμένο χρόνο, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το πρώτο του τραγούδι, το «Welcome to the Party».

Η επιτυχία του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη, που βγήκε σε remix στο οποίο συμμετείχε η «ντίβα» της ραπ μουσικής, Nicky Minaj.

Ακούστε την μεγάλη του επιτυχία:

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Pop Smoke μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά την αστυνομία, δύο άνδρες που φορούσαν μάσκες εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο πρόσφατα είχε νοικιάσει ο μουσικός. Όπως ανέφεραν γείτονες ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ οι δράστες έφυγαν πεζή από το σπίτι.

Ο Bashar Barakah Jackson είχε γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1999 στο Μπρούκλυν. Η μητέρα του ήταν από την Τζαμάικα και ο πατέρας του από τον Παναμά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει