Ενημέρωση με ένα κλικ

Μiss Germany 2020: Πρώτη φορά μητέρα η νικήτρια!

Η φετινή «Μiss Germany» λέγετα Λεονί Σαρλότ φον Χάζε και είναι 35 ετών

Η ωραιότερη Γερμανίδα για το 2020, η οποία μάλιστα έχει ζήσει και στην Ελλάδα, είναι η Λεονί Σαρλότ φον Χάζε που έκλεψε της εντυπώσεις με το βιογραφικό και τη γενικότερη παρουσία της.

Για πρώτη φορά στα 93 χρόνια του θεσμού για την ανάδειξη της ωραιότερης Γερμανίδας «Μiss Germany» οι κριτές επέλεξαν να «στείλουν» στην κορυφή μια 35χρονη μητέρα!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς, που διεξήχθη στο «Europa Park Arena» κοντά στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, ανέδειξε νικήτρια τη μεγαλύτερη σε ηλικία υποψήφια του διαγωνισμού, η οποία είναι και μητέρα.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά μία μητέρα κατακτά τον τίτλο της ωραιότερης Γερμανίδας σχολιάζει θετικά σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος.

Η Λεονί ζει στο Κίελο με τον σύντροφό της και τον γιο τους και διατηρεί ένα online κατάστημα με ρούχα vintage.

Η Λεονί είχε απέναντί της 15 άλλες υποψήφιες ηλικίας από 18 έως 35 ετών.

Πρωταρχικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου, δεν έπαιξε η εμφάνιση αλλά η προσωπικότητα και ο δυναμισμός.

Ακούγοντας το όνομά της, η Λεονί Σαρλότ φον Χάζε άρχιζε να πανηγυρίζει και το πρώτο πράγμα που δήλωσε στους δημοσιογράφους προτού φορέσει το στέμμα της ήταν:

«Είναι η νύχτα των ισχυρών γυναικών»

Δείτε το βίντεο:

Όπως αναφέρει η DW για πρώτη φορά στα χρονικά οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ομορφιάς επέτρεψαν να συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες και μητέρες, ενώ δεν υπήρξε «παρέλαση» με μπικίνι.

Το ηλικιακό όριο αυξήθηκε κατά 10 χρόνια. Φετινό μότο του διαγωνισμού ήταν το «Empowering Authentic Women» (Ενδυναμώνοντας τις Αυθεντικές Γυναίκες).

Η νικήτρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναμίμπια. Οι γονείς και οι τρεις αδελφές της έχουν μείνει εκεί.

Η Λεονί, που έχει γερμανική υπηκοότητα, σπούδασε μάρκετινγκ και ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, Αθήνα, Λονδίνο, Στουτγάρδη, Βερολίνο, Αθήνα, Μιλάνο.

«Χρειάστηκε να γνωρίσω όλο τον κόσμο για να έχω εμπειρίες» όπως υποστηρίζει. Έχει εργαστεί ως copywriter, στο μάρκετινγκ, και ως στιλίστρια.

Η ίδια υποστηρίζει ότι με την εκλογή της, θέλει να προωθήσει την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση των γυναικών.

«Η θηλυκότητα δεν ορίζεται από τα ρούχα» αναφέρει η Λεονί, η οποία πολλοί θεωρούν ότι θυμίζει το supermodel Χάιντι Κλουμ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει