Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζώρτζογλου: Στην Αμερική άρχισα από το… μείον 1000!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τον γιο του και το restart που έκανε στην Αμερική

Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», αναφέρθηκε ειδικά για την μεγάλη αδυναμία της ζωής του, τον γιο του Αλκιβιάδη και τα πρώτα ανεξάρτητα βήματα που πραγματοποιεί στην Αμερική.

«Στην Αμερική πρωτοπήγα το 2012, έμεινα έναν χρόνο, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα τα Αγγλικά, πήγα σε δραματικές σχολές, σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού αλλά μέσα από μια Αμερικανική ματιά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Επίσης παραδέχθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως όλα αυτά τα έπραξε για να μπορέσει ο γιος του, Αλκιβιάδης να σπουδάσει εκεί, αφού όπως είπε:

«Έπρεπε να πάω στην Αμερική μαζί του γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, μαθημένος τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα».

«Φέτος τελειώνει τις σπουδές του αλλά τους έβαλαν πέρσι μια εργασία, μια μικρού μήκους ταινία που ο Αλκιβιάδης μπόρεσε πραγματικά να διακριθεί και πήρε τρία βραβεία. Καλύτερης ταινίας και δύο καλύτερης σκηνοθεσίας σε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του» πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Επίσης, συνεχίζοντας να μιλάει για την αδυναμία της ζωής του, ο αγαπημένος ηθοποιός κατόρθωσε να συγκινήσει δηλώνοντας πως «αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου» και συνέχισε λέγοντας:

«Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο. Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του».

«Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα» συμπλήρωσε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει