Ενημέρωση με ένα κλικ

Banksy: Δημιούργησε για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Έστειλε με τον δικό του τρόπο ευχές στους ερωτευμένους όλου του κόσμου

Στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συμμετέχει με ένα έργο του και ο διάσημος καλλιτέχνης Banksy, που θέλησε με τον δικό του τρόπο να στείλει τις ευχές του στους ερωτευμένους όλου του κόσμου!

Ο καλλιτέχνης από το Μπρίστολ δημιούργησε μια καινούργια τοιχογραφία στη γενέτειρά του, η οποία χαιρετίστηκε ως «Valentine’s Day Banksy» πριν ακόμα ο ίδιος βεβαιώσει τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, κάτι που έκανε εχθές.

«Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Μπρίστολ, και είναι τόσο συναρπαστικό» είπε, στην εφημερίδα Guardian, η Κέλι Γούντραφ, εκ των ιδιοκτητών του κτηρίου σε τυφλή όψη του οποίου εμφανίστηκε η τοιχογραφία του Banksy.

«Συνέχιζα σχεδόν να στριγκλίζω, και δεν σταμάτησα να χαμογελάω όλη μέρα» πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κτηρίου κάλυψαν το έργο με πλέξιγκλας για να το προστατεύσουν ακόμη και πριν ο Banksy δηλώσει επισήμως ότι είναι δημιούργημά του.

Το έργο «ενδέχεται να προσελκύσει πολλούς τουρίστες και να γεννήσει ενδιαφέρον, πράγμα το οποίο θα είναι καλοδεχούμενο από τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις» δήλωσε στο BBC, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Μπρίστολ, Άφζαλ Σαχ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει