Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλούνεϊ: Δεν βλέπω τα παιδιά μου 200 μέρες!

Σύννεφα στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν

Ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν μετράει σχεδόν έξι χρόνια και όπως φαίνεται περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα μιλούν γι’ ακόμη μία φορά για μεγάλη κρίση.

Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση που φέρεται να είχε κάνει ο ίδιος ο Κλούνεϊ στο φιλικό του περιβάλλον κι ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας RadarOnLine πριν έναν χρόνο ακριβώς, το οποίο και ανέσυραν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να είχε δηλώσει πως είχε να δει τα δίδυμα παιδιά του, Ella και Alexander 200 μέρες, δηλαδή λίγο περισσότερο από έξι μήνες.

«Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» αναρωτιούνται μέσα μαζικής ενημέρωσης και τονίζουν πως Κλούνεϊ και Αλαμουντίν έχουν επιλέξει πλέον διαφορετικό τρόπο ζωής και βρίσκονται μια ανάσα από το διαζύγιο.

Το περσινό δημοσίευμα, το οποίο και επικαλούνται, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το διάσημο ζευγάρι περνούσε μεγάλη κρίση στο γάμο του και πως ζούσαν χωριστά. Μάλιστα, ο Κλούνεϊ ήταν εκείνος που ήθελε να μπει τέλος στο γάμο τους. Αιτία για τα προβλήματα ήταν ο διαφορετικός τρόπος ζωής.

Η μεν, Αλαμουντίν είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο δε Κλούνεϊ προτιμούσε να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωνε και τα προβλήματα έμοιαζαν άλυτα. Επίσης, όπως ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήταν σε διαμάχη για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους, με τον Χολιγουντιανό σταρ να τονίζει στη σύζυγό του πως δεν θα κάνει πίσω στην κοινή επιμέλεια.

Ωστόσο, η Αλαμουντίν φέρεται τότε να είχε πάρει τα παιδιά και να είχε μετακομίσει σε έπαυλη στη Σαρδηνία.

Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος και μέσα στο διάστημα αυτό, οι φήμες περί κρίσης επιστρέφουν ανά τακτά διαστήματα.

Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, ή τουλάχιστον δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα, όμως είναι γεγονός πως έχουν πολλούς μήνες να πραγματοποιήσουν μία κοινή εμφάνιση

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει