Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγιος Βαλεντίνος με…Παπακαλιάτη στον Alpha

Ο Παπακαλιάτης στον Alpha για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα ερωτευμένα ζευγάρια που σχεδιάζουν να μείνουν σπίτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχουν και μια τηλεοπτική ερωτική επιλογή.

O Alpha, στο κλίμα της ημέρας, θα προβάλει το «Αν…» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις 22.00.

Η κινηματογραφική ταινία, «Αν…», βγήκε στις αίθουσες το 2012 και έκανε ρεκόρ εισπράξεων. Συγκεκριμένα είχε φτάσει τα 350.000 εισιτήρια μόλις στις τρεις πρώτες εβδομάδες προβολής του, αριθμός πολύ σπάνιος για το ελληνικό Box Office.Τα ερωτευμένα ζευγάρια που σχεδιάζουν να μείνουν σπίτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχουν και μια τηλεοπτική ερωτική επιλογή.

 

Πόσο μπορεί μια στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Μπορεί ο έρωτας να είναι το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από μια τριπλή ιδιότητα, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, την ταινία «Αν…».

Με αφορμή την προβολή αυτής της ταινίας, ο αγαπημένος σκηνοθέτης, πήρε το κινητό του και έκανε μια σειρά από selfie videos, τα οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες και αναπολεί τις στιγμές των γυρισμάτων του «Αν», αλλά και τους συνεργάτες του, ενώ λέει πόσο επίκαιρη θεωρεί ακόμα και σήμερα την ταινία αυτή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει