Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανδρέας Γεωργίου: Θα είμαι χαζομπαμπάς

Σε συνέντευξή του αποκάλυψε και το πότε θα γίνει μπαμπάς!

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή, όμως αυτήν τη φορά σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πολλά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου διανύει μία πολύ όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή καθώς είναι ζευγάρι με την make up artist, Σιμώνη Χριστοδούλου και δεν το κρύβει, ενώ μίλησε και για το πότε θα γίνει μπαμπάς!

Έρχομαι και στα προσωπικά. Ο έρωτας τελικά σου χτύπησε την πόρτα;

Αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που βγήκαν οι φωτογραφίες με τη Σιμώνη (Χριστοδούλου) σε ένα μαγαζί που ήμασταν σε μια προσωπική στιγμή, δεν μπορώ και να μην πω κάτι.

Είμαι με έναν άνθρωπο και δεν θέλω να δίνεται η εντύπωση πως βγήκα ένα βράδυ, πέρασα καλά και μέχρι εκεί. Είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ απεριόριστα και είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή.

Αισθάνθηκες άβολα όταν κυκλοφόρησαν οι παπαράτσι φωτογραφίες;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν μου έκανε εντύπωση. Ήταν φυσικό επόμενο κάποια στιγμή να συμβεί.

Σχέδια γάμου και οικογένειας κάνεις; Θέλεις να γίνεις μπαμπάς;

Πώς δεν θέλω! Τα λατρεύω τα παιδιά, αλλά θέλουν και τον χρόνο τους. Τρέχω πολύ αυτήν τη στιγμή. Θα ήταν άδικο να πω, λοιπόν, «θέλω να γίνω μπαμπάς αύριο». Είναι κάτι που το θέλω και το έχω στο μυαλό μου για πιο μετά.

Πώς πιστεύεις ότι θα είσαι ως μπαμπάς;

Είναι κάτι που συζητώ συχνά με την οικογένειά μου. Μάλλον θα τα κακομαθαίνω. Δεν μπορώ να πω εύκολα «όχι». Θα είμαι χαζομπαμπάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει