Ενημέρωση με ένα κλικ

Όσκαρ 2020: Τίμησαν τον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο θρύλος του ΝΒΑ τιμήθηκε κατά την τελετή απονομής των Όσκαρ

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ στις αρχές του 2020, δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από την τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας του κινηματογράφου στις ΗΠΑ.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, εκτός από ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών, είχε καταφέρει να ξεχωρίσει και στο χώρο του θεάματος, με τη δική του εταιρεία παραγωγής, αλλά και το κερδισμένο Όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball».

Φυσικά, η εικόνα του αδικοχαμένου σταρ του μπάσκετ βρέθηκε και στο «In Memorial» της τελετής των Όσκαρ και εμφανίστηκε μάλιστα πρώτη, με την ατάκα του:

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να απογοητεύεστε. Πρέπει να κινηθείς, πρέπει να προχωρήσεις», να έχει γραφτεί δίπλα στο πρόσωπό του.

Καταρχάς, ο γνωστός οπαδός του μπάσκετ και κορυφαίος σκηνοθέτης, Σπάικ Λι, εμφανίστηκε στο «κόκκινο χαλί» με ένα κοστούμι στα χρώματα των Λέικερς, με το Νο24 στο σακάκι του, προς τιμήν της φανέλας που φορούσε ο «Black Mamba».

Τον θρύλο των «λιμνανθρώπων» τίμησε όμως και ο Μάθιου Τσέρι, που έλαβε το φετινό βραβείο για την ταινία μικρού μήκους, λαμβάνοντας το σχετικό Όσκαρ τρία χρόνια μετά τον Κόμπι Μπράιαντ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει