Ενημέρωση με ένα κλικ

«Αρνήθηκα γυμνή φωτογράφιση για 30 εκατομμύρια δραχμές»

Σαμπρίνα: Γενικά είμαι της άποψης ότι τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως της είχαν προτείνει κάποτε να κάνει γυμνή φωτογράφιση αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων δραχμών, αλλά είχε αρνηθεί.

Δεν είναι άλλη από την Σαμπρίνα, που μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και προέβη σε αποκαλύψεις για τη ζωή της…

«Δε λέω ποτέ την ηλικία μου, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, αλλά έχω ταμπού. Δεν κάνω μπότοξ, κάνω μεσοθεραπείες. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, δεν χρειάστηκε» δήλωσε και συνέχισε:

«Ανάμεσα στον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τον Σταμάτη Γονίδη, ερωτεύτηκα περισσότερο τον Κώστα, με τον οποίο είμαστε ακόμα πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχει γράψει πολλά τραγούδια για μένα, σίγουρα το “Άγγελέ μου, τύραννέ μου”».

«Με τον Σταμάτη δεν είμαστε τόσο φίλοι, αλλά αν τον δω έξω θα του μιλήσω. Φορούσα κάποτε στη σκηνή μια μακριά μαύρη κάπα και δεν είδα πού τελείωνε η πίστα κι έπεσα πάνω στο πρώτο τραπέζι. Ένας θαυμαστής μου είχε στολίσει τις σκάλες μέχρι τον πέμπτο όροφο με ορχιδέες. Παλιότερα ήμουν πολύ ζηλιάρα, τώρα καθόλου, ίσως επειδή δεν έχω σχέση» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου και βρήκα κάτι. Μου είχαν προτείνει πολλές φορές να κάνω γυμνή φωτογράφιση και δεν το είχα κάνει» αποκάλυψε η Σαμπρίνα και συνέχισε:

«Τα περισσότερα που μου είχαν προτείνει ήταν 20-30 εκατομμύρια δραχμές, αλλά δεν… Γενικά είμαι της άποψης ότι τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν, πρέπει να προσέχουμε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει