Ενημέρωση με ένα κλικ

«Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος: εξήγησε την πραγματική σχέση των δύο μεγάλων σταρ

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές σπουδαίων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου αποκάλυψε επίσης ποια ήταν η πραγματική σχέση της μητέρας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία όλα τα χρόνια πολλά είχαν γραφτεί.

«Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης, υπήρχε ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα και ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες, λέγανε τα προσωπικά τους» είπε ο Κωνσταντίνος και συνέχισε:

«Ήταν μια χαρά, είχανε πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα. Αυτό ήταν ένα κολπάκι των media τότε», εξήγησε για την περίφημη «αιώνια κόντρα» των δύο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Αναφέρθηκε, όμως, και σε άλλους σπουδαίους ηθοποιούς της εποχής, τους οποίους γνώρισε μέσω των γονιών του.

«Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά. Μου έκανε εκεί για τα αεροπλάνα και πώς κυνηγιούνται στον αέρα κι εγώ καθόμουν και τον κοιτούσα» είπε.

«Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πολύ καλό τέλος. Υπάρχει και η μοναξιά… Πολλές φορές για να κάνεις αυτή τη δουλειά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη λίγο τη ζωή και αυτό μετά το πληρώνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ο Ντίνος Ηλιόπουλος νομίζω πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός που είχαμε, ήταν στα πρότυπα των Αμερικάνων κωμικών τότε και καλύτερος από αυτούς. Τον Ανδρέα Μπάρκουλη τον γνώρισα πολύ πιο μετά και δεν ήταν και στα καλύτερά του τότε. Αλλά έχει αφήσει κι αυτός το σημάδι του στο σινεμά, το “κορίτσια, ο Μπάρκουλης” δεν το έχουν πει για άλλον. Και τον Νίκο Κούρκουλο ήξερα, ωραίος άνθρωπος».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει