Ενημέρωση με ένα κλικ

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Κάποιος στον ουρανό με αγαπάει και μου έστειλε ευτυχία»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης με τη σύντροφό του, Ελένη Τσιριγκάκη, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για το νέο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στη ζωή του, μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με το θάνατο της μητέρας του, δήλωσε πως:

«Μετά τη μπόρα πάντα έρχεται η ξαστεριά! Πριν από τέσσερις μήνες έχασα τη μητέρα μου και χώρισα από την προηγούμενη σχέση μου. Πέρασα πολύ δύσκολα αλλά μάλλον κάποιος εκεί πάνω στον ουρανό με αγαπάει και μου έστειλε ευτυχία».

Ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του μιλώντας, μάλιστα, και για όλα αυτά που τους συνδέουν:

«Τη γνώρισα μέσω κοινής παρέας και, ναι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αλλά δεν είναι μόνο έρωτας. Είναι ένα ισχυρό δέσιμο και απόλυτο ταίριασμα που έγινε αγάπη!», αποκάλυψε ο καλλιτέχνης και συνέχισε μιλώντας για τα όσα τους συνδέουν.

«Νιώθω τυχερός που επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή ταιριάζουμε σε όλα. Με κάνει ευτυχισμένο και την κάνω ευτυχισμένη! Είμαι πολύ σίγουρος και συνειδητοποιημένος για την απόφασή μου. Όταν έρχονται στη ζωή τέτοιες καρμικές ευκαιρίες οφείλεις να τις αξιοποιήσεις!».

Όσον αφορά την πρόταση γάμου και αν έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αναφέρει:

«Η πρόταση γάμου έγινε στα ξαφνικά και μου βρήκε εντελώς αυθόρμητα! Ήμασταν σπίτι. Μου είπε «ΝΑΙ!» και σφιχταγκαλιαστήκαμε! Τώρα βρισκόμαστε σε προετοιμασία γάμου».

Το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου στην Παναγία Πορταριά στη Μύκονο, που είναι ο τόπος καταγωγής της Ελένης, ενώ ο γάμος θα είναι νησιώτικος με λίγους καλεσμένους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει