Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε από το Λονδίνο στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου εχθές, 5 Φεβρουαρίου, μας φανέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως βρίσκεται στο Λονδίνο, αφού δημοσίευσε μια κούπα καφέ, με φόντο την βρετανική πρωτεύουσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήδη από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο πανέμορφο Λονδίνο και ξυπνώντας απόλαυσε την λονδρέζικη θέα με τα ξεχωριστά σπίτια.

Η Χρηστίδου, ως γνωστό, λατρεύει τις αποδράσεις και τα ταξίδια και κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνει στο αεροπλάνο και φεύγει για έναν νέο προορισμό και σειρά τώρα είχε η βρετανική πρωτεύουσα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια με επιτυχία την πρωινή εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό της δίνει την ευκαιρία τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας να κάνει ταξίδια ή να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα αγόρια της.

Στο Λονδίνο ταξίδεψε και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης! Αφορμή για το ταξίδι του δημοφιλή καλλιτέχνη είναι οι δύο συναυλίες που πρόκειται να δώσει με τους «Onirama», στις οποίες φαίνεται ότι θα παρευρεθεί και η Σίσσυ με τα δύο τους παιδιά.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής μπορεί να πήραν τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουν, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των δύο αγοριών τους!

Απόδειξη το κοινό τους ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε από το Λονδίνο στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

London morning breeze ☕️🇬🇧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει