Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2020

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Οι κεραίες σου λειτουργούν καλά σήμερα και πιάνεις σήματα που συνήθως αγνοείς, αξιοποίησέ τα άμεσα και μην αμφιβάλλεις τόσο.

Ταύρος
Οποιαδήποτε κουβέντα ή ιδέα σου κολλάει έχει σημασία σήμερα. Ασχολήσου συνειδητά ειδάλλως θα καταλήξει σε αναστάτωση.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μην βγάλεις αντίδραση σε σύντροφο ή συνεργάτες γιατί δεν μπορείς να εκφράσεις ακριβώς τι θέλεις. Ευκαιρία να το στοιχειοθετήσεις πρακτικά.

Καρκίνος
Λίγη από την πολλή ευαισθησία σου κάνει θαύματα για να βάλεις προτεραιότητες στην δουλειά και την καθημερινότητα. Απλώς μην μαζεύεις πάρα πολλά.

Λέων
Οικονομικές ή συναισθηματικές αμφιβολίες αποτελούν καλό σύμβουλο μόνο όταν κάνεις κάτι συνειδητά γι’ αυτές. Ειδάλλως οδηγούν σε ακρότητες, έστω κι ευχάριστες.

Παρθένος
Ένα ακούς, δέκα πιάνεις έστω κι αν δεν μπορείς να τα προσδιορίσεις επακριβώς. Αν σου βγάζουν στη φόρα οικογενειακές ή δικές σου αδυναμίες, μην θυμώνεις, οργανώσου.

Ζυγός
Ίσως το πρακτικό κουβάρι που έχεις να ξεμπλέξεις σε βοηθήσει να περιορίσεις το άσκοπο κουβεντολόι και συναντήσεις και να είσαι πιο στοχευμένος.

Σκορπιός
Η δημιουργική φαντασία, οι ευχάριστες κουβέντες, το φλερτ, οι ωραίες συναντήσεις αξίζουν την επένδυση σε χρόνο και χρήμα.

Τοξότης
Άκου την αίσθηση που έχεις μέσα σου και για την κατάσταση στο σπίτι και λάβε την υπόψη σου στο τι αποφασίζεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Η καλλιτεχνική ασάφεια και το μπέρδεμα στις κουβέντες και τις συναντήσεις σου, είναι ωραίο μόνο όταν δεν σε αγχώνει. Αν σε αγχώνει, ξεμπέρδευε το.

Υδροχόος
Η γενναιοδωρία στον έρωτα και στα οικονομικά μόνο δρόμο θα σου ανοίξει και θα σε εστιάσει καλύτερα.

Ιχθύες
Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε σκέψεις, κουβέντες και συναντήσεις που οδηγούν σε συγκεκριμένους στόχους, για να μην απογοητεύεσαι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει