Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Kριός
Ξεκίνα από αυτά που εκκρεμούν έστω κι αν κάνουν τη Δευτέρα σου λίγο πιο δύσκολη από όσο ήδη είναι.

Ταύρος
Είναι ευκολότερο να εστιάσεις στη μεγαλύτερη εικόνα κι αν αυτά που βλέπεις, ειδικά σε συγγενικό πλαίσιο, δεν σ’ ευχαριστούν, λάβε το υπόψη σου.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να είσαι συνεπής και σαφής απέναντι σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους για να μην δυσχεραίνεις τις καταστάσεις.

Καρκίνος
Έχεις μία ιδέα παραπάνω για το πού πάνε τα πράγματα επαγγελματικά, ακαδημαϊκά και προσωπικά, οπότε ξέρεις και ποιοι χρειάζονται όρια.

Λέων
Παραζαλίζεσαι με σκέψεις για ερωτικά, λεφτά και όσα μπορεί να πάνε στραβά, οπότε ίσως κάποιες μικρές κινήσεις άμεσα βοηθήσουν.

Παρθένος
Επειδή κατανοείς τον απέναντι πιο εύκολα, είναι ευκολότερο να ξέρεις πού χρειάζεται να γκρεμίσεις κάποιους τοίχους.

Ζυγός
Είναι εύκολο να τα κάνεις μαντάρα στη δουλειά και τις δουλειές σου γενικά, ειδικά αν δεν τραβήξεις μια γραμμή σ’ αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα.

Σκορπιός
Το φλερτ, όπως και η ευρύτερη οπτική στη σχέση με παιδιά, σύντροφο και πάνω στην δημιουργικότητα, βοηθά να βγεις από συγκεκριμένους κανόνες.

Τοξότης
Κάπως φορτισμένες και μπερδεμένες γίνονται οι κουβέντες σε σπίτι και γραφείο, ίσως έτσι ήταν πάντα, καλύτερα να μην κατεβάσεις ρολά.

Αιγόκερως
Πιο ανοιχτός και πιο ευαίσθητος είσαι επικοινωνιακά κι αυτό μπορεί να φέρει γνωριμίες και πράγματα, αρκεί να μην ταμπουρωθείς στον εαυτό σου.

Υδροχόος
Τα λεφτά και τα συναισθήματα είναι στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης, καλό είναι να μην κάνεις γκελ προς τα πίσω επειδή δεν βρίσκεις άκρη.

Ιχθύες
Είναι ευκολότερο να πεις αυτά που θέλεις και με τον τρόπο σου, αρκεί να μην προσπαθήσεις να μείνεις στους τύπους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει