Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Πώς θα είναι η σημερινή μέρα για κάθε ζώδιο;

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Kριός
Η ανυπομονησία σου πιάνει ζενίθ από το μεσημέρι και μετά, όμως το ζήτημα δεν είναι το μετά και το αλλού, αλλά το εδώ και το τώρα.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην αγχωθείς με μπερδέματα ή όσα δεν σου βγαίνουν σε χρόνους όπως τα περίμενες, υπάρχουν και οι άλλοι ως παράγοντας στην εξίσωση.

Δίδυμοι
Από το μεσημέρι και μετά είναι πιο καθαρά τα πράγματα στο μυαλό σου και βρίσκεις την απαραίτητη ώθηση για να κάνεις αυτά που χρειάζεται.

Καρκίνος
Ανεβάζει ταχύτητα η μέρα από το μεσημέρι και μετά, όμως πρόσεξε μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμα γιατί έχεις όρια.

Λέων
Η διάθεσή σου βελτιώνεται στη διάρκεια της μέρας, δεν λιγοστεύουν όμως όσα έχεις να κάνεις, γι’ αυτό με μέτρο την ενέργεια σου.

Παρθένος
Κάποιες πρωτοβουλίες όσον αφορά την ερωτική σου ζωή και τον οικογενειακό προϋπολογισμό χρειάζονται, όμως μην χάνεις το δάσος για το δέντρο.

Ζυγός
Πας να βγεις μπροστά σε σχέση και συνεργασίες για να καθαρίσεις, όμως ειδικά εφόσον εμπλέκονται κι άλλοι, χρειάζεται η γνώμη τους.

Σκορπιός
Από το μεσημέρι και μετά είναι ευκολότερο να βγάλεις από τη μέση αγγαρείες και δουλειές, αρκεί να μην ανεβάσεις τόνους σε γραφείο ή σπίτι.

Τοξότης
Πάρε λίγο χρόνο για να ασχοληθείς με αυτά κι αυτούς που σε χαροποιούν και δεν είναι κακό να πεις και δύο πράγματα από πιο «βαθιά».

Αιγόκερως
Ευπρόσδεκτες οι πρωτοβουλίες στο σπίτι και το γραφείο, αλλά περιόρισε το πνεύμα «βαράω το ντέφι, χορεύετε στο ρυθμό μου».

Υδροχόος
Μπορεί να τα ‘χεις τέλεια στο μυαλό σου, όμως σκέψου πριν μιλήσεις καθώς χρειάζεσαι και τους άλλους για να λειτουργήσει το οτιδήποτε πρακτικά.

Ιχθύες
Να κάνεις το κατιτίς για τον εαυτό σου, όμως μην αποφεύγεις τις πιο «δύσκολες» συναλλαγές γιατί αυτές καθορίζουν πόσο «καλά» είσαι τελικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει