Ενημέρωση με ένα κλικ

Αθηνά Ωνάση: Αγόρασε το κορυφαίο άλογο Cossinelle εν μέσω δικαστικής διαμάχης

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση επενδύει ξανά στην ιππασία, αποκτώντας τη 13χρονη φοράδα που διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Αθηνά Ωνάση συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο της διεθνούς ιππασίας, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη της για τα άλογα παραμένει ισχυρή, παρά τη δικαστική διένεξη με τον Jan Tops σχετικά με την εταιρεία JT Sports. Παρά τη δύσκολη αυτή περίοδο, η ίδια προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, αποκτώντας τη 13χρονη φοράδα «Cossinelle».

Το άλογο, που ανήκει στη φυλή Holsteiner, ανήκε προηγουμένως στον Ουκρανό επιχειρηματία Sergiy Demchenko. Η αλλαγή ιδιοκτησίας καταχωρίστηκε επίσημα στη βάση δεδομένων της FEI στις 2 Οκτωβρίου 2026, ενώ η είδηση έγινε γνωστή στις 14 Οκτωβρίου. Η «Cossinelle» δεν αποτελεί μια απλή επιλογή, καθώς διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, έχοντας καταγράψει 128 συμμετοχές και δύο νίκες σε αγώνες υπερπήδησης εμποδίων.

Η φοράδα είχε διαγωνιστεί με επιτυχία με τον Αυστριακό αναβάτη Felix Koller. Μεταξύ των σημαντικότερων διακρίσεών τους ξεχωρίζουν η 24η θέση στην ομαδική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Άαχεν της Γερμανίας τον Αύγουστο του 2026, η 11η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2026, καθώς και η 5η θέση στο Grand Prix του Σάλτσμπουργκ τον Δεκέμβριο του 2025 σε εμπόδια ύψους 1,60 μ. Η αγορά αυτή επιβεβαιώνει ότι η Αθηνά Ωνάση παραμένει ενεργή και αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στους διεθνείς στίβους ιππασίας, επιλέγοντας ζώα με υψηλές αγωνιστικές περγαμηνές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com