Ενημέρωση με ένα κλικ

Επέστρεψε στις πισίνες ο Ροντ Στιούαρτ μετά την επέμβαση στην καρδιά

Ο θρυλικός καλλιτέχνης κολύμπησε 400 μέτρα και δηλώνει έτοιμος για τη νέα του περιοδεία.

Ο Ροντ Στιούαρτ δείχνει να αφήνει πίσω του τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία του, ανακτώντας σταδιακά τον ρυθμό του. Μετά την επέμβαση τοποθέτησης στεντ στην οποία υποβλήθηκε τον Αύγουστο –γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για το τρέχον έτος– ο διάσημος τραγουδιστής στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ανάρρωσή του.

«Αισθάνομαι φανταστικά! Τις προάλλες κολύμπησα 400 μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Daily Mail, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του μετά την πρόσφατη επέμβαση. Ο Στιούαρτ εμφανίστηκε σε εξαιρετική διάθεση στο θέατρο Aldwych του Λονδίνου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Πένι Λάνκαστερ, για να παρακολουθήσει τη φιλανθρωπική παράσταση «Sinatra the Musical». Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε σημειωθεί ένα ανησυχητικό περιστατικό στη Γιούτα, όπου ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία πάνω στη σκηνή.

Παρά τις δυσκολίες, ο Ροντ Στιούαρτ δεν εγκαταλείπει τη σκηνή. Στα τέλη Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την περιοδεία «The Final Encore Tour», διευκρινίζοντας πως, αν και πρόκειται για αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα, ο ίδιος δεν σκοπεύει να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει σταθμούς σε ΗΠΑ και Καναδά, ενώ το ευρωπαϊκό σκέλος θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2027 από το Δουβλίνο. Οι συναυλίες θα συνεχιστούν σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νορβηγία, η Δανία, η Κροατία, η Τσεχία και η Πολωνία, με την ολοκλήρωση της περιοδείας να προγραμματίζεται για τον Ιούλιο στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com