Χρήστος Μάστορας: «Ήμουν πολύ μαγκωμένος για το The Voice μετά την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη»
Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη δύσκολη επιστροφή στο talent show, την τελευταία συνάντηση στα Πετράλωνα και το κενό που άφησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.
Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο «The Voice», μια απόφαση που τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος θα συμμετείχε στο show ως coach.
«Είναι ένας διαφορετικός κύκλος, μια μουδιασμένη αρχή. Μας λείπει πάρα πολύ ο Γιώργος. Δεν έχουμε προλάβει να τον πενθήσουμε όπως του πρέπει», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, περιγράφοντας την αίσθηση συναισθηματικής αναστάτωσης που επικρατεί στην ομάδα. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, ο προβληματισμός του για τη συμμετοχή του στο φετινό πρόγραμμα δεν αφορούσε τους υπόλοιπους συνεργάτες, αλλά την απουσία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Ήμουν πολύ μαγκωμένος. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα συνεχίσουμε χωρίς τον Γιώργο δίπλα μας. Ήταν ένα αυτόφωτο αστέρι».
Ανακαλώντας μνήμες από την τελευταία τους συνάντηση στα Πετράλωνα, ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή: «Περάσαμε μια μαγική βραδιά, ήταν τόσο ευδιάθετος. Με διάβαζε πάντα, δεν μπορούσα να του πω ψέματα». Παράλληλα, ο τραγουδιστής πήρε θέση για την κριτική που δέχεται συχνά ο τρόπος με τον οποίο βιώνει κανείς το πένθος, τονίζοντας πως κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται την απώλεια με τον δικό του, προσωπικό τρόπο.