Σάντρα Βουτσά: «Ο Δημήτρης Κόκοτας πήγαινε καλύτερα, αλλά τον λύγισε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο»
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες ημέρες του εκλιπόντος τραγουδιστή – Τι δήλωσε η Σάντρα Βουτσά για το 40ήμερο μνημόσυνο που τελείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον αναπάντεχο χαμό του Δημήτρη Κόκοτα, με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο που τελείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 25 Αυγούστου σε ηλικία 57 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους οικείους του.
Η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε αναλυτικά στη δύσκολη περίοδο της νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου ο Δημήτρης Κόκοτας παρέμενε από τον Μάρτιο του 2024, έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «J2US». «Είναι αδιανόητο ότι έχει φύγει ο Δημήτρης, δεν το περιμέναμε, γιατί πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ίδια, η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε σταδιακή βελτίωση, μέχρι που μια απρόβλεπτη επιπλοκή ανέτρεψε τα δεδομένα. «Υπήρχε βελτίωση και αρκετή βελτίωση θα έλεγα, αλλά έγινε αυτό με αυτό το μικρόβιο, που δυστυχώς είναι σύνηθες στα νοσοκομεία και ο οργανισμός του δεν μπόρεσε να το πολεμήσει αυτή τη φορά», εξήγησε.
Παράλληλα, η Σάντρα Βουτσά υπογράμμισε τον στενό δεσμό που τη συνέδεε με τον εκλιπόντα, τονίζοντας πως πλέον η προτεραιότητά της είναι η στήριξη της συζύγου του, Κατερίνας. «Ήταν αδερφός μου ο Δημήτρης και τώρα έγινε η Κατερίνα», δήλωσε συγκινημένη, αναδεικνύοντας τη σημασία της αλληλεγγύης στις δύσκολες αυτές στιγμές.