Ενημέρωση με ένα κλικ

Θοδωρής Αθερίδης: «Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε ημέρα, μπορεί να μην ζούσα σήμερα»

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» την προσωπική του μάχη με το αλκοόλ και τις ακραίες στιγμές που βίωσε.

Την ειλικρινή του εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του, αποκαλύπτοντας πώς η καθημερινότητά του είχε επηρεαστεί από την εξάρτηση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κατάσταση είχε φτάσει σε οριακό σημείο: «Τις τελευταίες 40 ημέρες η κατάσταση ήταν ακραία, καθώς έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε ημέρα». Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι, παρά το γεγονός πως επαγγελματικά παρέμενε συνεπής, η εικόνα ενός ανθρώπου που χρειαζόταν πάντα ένα ποτήρι δίπλα του προκαλούσε έντονη αμηχανία στο περιβάλλον του.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής τη σοβαρότητα του προβλήματος, καθώς σε νεαρή ηλικία η κατανάλωση αλκοόλ φάνταζε κάτι το συνηθισμένο. Ωστόσο, η σταδιακή αύξηση της ποσότητας τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι, αν δεν είχε σταματήσει, η ζωή του θα βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. «Αν συνέχιζα, μπορεί να μην ζούσα σήμερα», παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, κλείνοντας ένα κεφάλαιο που τον σημάδεψε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com