Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τσαρλς Σπένσερ βρίσκει ομοιότητες ανάμεσα στη Μέγκαν, τον Χάρι και την Νταϊάνα

Ο αδελφός της αείμνηστης πριγκίπισσας καταγγέλλει την τοξική στάση του Τύπου και υπενθυμίζει τα «δάκρυα απόγνωσης» της αδελφής του.

Σε μια φορτισμένη συνέντευξη που παραχώρησε στη Λόρα Κούνσμπεργκ για το BBC, ο Τσαρλς Σπένσερ προέβη σε μια ηχηρή παρέμβαση σχετικά με τη μεταχείριση που τυγχάνουν ο Χάρι και η Μέγκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Swan Song: Diana, My Sister», ο κόμης Σπένσερ υποστήριξε ότι η σημερινή πίεση που ασκείται στο ζευγάρι επαναφέρει στη μνήμη του την έντονη ψυχολογική πίεση που είχε βιώσει η αδελφή του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μιλώντας από την έπαυλή του στο Άλθορπ, ο Τσαρλς Σπένσερ χαρακτήρισε τη συνεχή αρνητική κριτική των ταμπλόιντ ως μια «καρκινική επιρροή» στη ζωή των ανθρώπων που στοχοποιούνται καθημερινά. Ανακαλώντας προσωπικές στιγμές, εξομολογήθηκε πως είχε δει την αδελφή του να λυγίζει μπροστά στα «δάκρυα απόγνωσης», τονίζοντας πως η Νταϊάνα ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στην αδιάκοπη κριτική. Παρά την κριτική του για τα Μέσα, ξεκαθάρισε πως παραμένει αρωγός και για τους δύο γιους της Νταϊάνα.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στις αποκαλύψεις του βιβλίου του για τις τεταμένες σχέσεις με τον βασιλιά Κάρολο μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας. Παρά την επίσημη αντίδραση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που έκανε λόγο για «θολωμένη κρίση» λόγω πένθους, ο Τσαρλς Σπένσερ απάντησε μέσω της Mail on Sunday, δηλώνοντας πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίζει κανείς μια επίσημη αμφισβήτηση της δικής του πραγματικότητας από τον ίδιο τον βασιλιά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com