Βανδάλισαν το αστέρι της Dolly Parton στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο μνημείο της θρυλικής τραγουδίστριας μόλις μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της, αφαιρώντας παράλληλα τα λουλούδια που είχαν αφήσει οι θαυμαστές της.
Σε πράξη βανδαλισμού προχώρησαν άγνωστοι στο αστέρι της Dolly Parton στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, προκαλώντας αναστάτωση στους θαυμαστές της. Το περιστατικό έλαβε χώρα μόλις μία εβδομάδα μετά την απώλεια της σπουδαίας ερμηνεύτριας της κάντρι, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός KNX, το βράδυ της Δευτέρας θαυμαστής ενημέρωσε τις αρχές ότι το σημείο είχε υποστεί φθορές, ενώ είχαν αφαιρεθεί τα λουλούδια που είχαν τοποθετήσει πολίτες στη μνήμη της. Η Άνα Μαρτίνεζ, εκπρόσωπος του Hollywood Chamber of Commerce, δήλωσε στο TMZ ότι το αστέρι είχε ήδη υποστεί παλαιότερες ρωγμές και η συντήρησή του ήταν προγραμματισμένη, ωστόσο επιβεβαίωσε την καταγγελία για τον βανδαλισμό και την κλοπή των αντικειμένων από το αυτοσχέδιο μνημείο. Μέχρι στιγμής, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ τα συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης.
Η Dolly Parton, η οποία διέγραψε μια καριέρα έξι δεκαετιών με παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Jolene» και «I Will Always Love You», είχε αποκτήσει το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame στις 14 Ιουνίου 1984. Το σημείο στη διεύθυνση 6712 Hollywood Boulevard έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες σε χώρο προσκυνήματος, καθώς το κοινό αποτίει φόρο τιμής σε μια προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη μουσική σκηνή με τα 11 βραβεία Grammy και την πολύπλευρη προσφορά της.