Ενημέρωση με ένα κλικ

1 εκατομμύριο δολάρια προσφέρει η Μπιγιονσέ για τους πληγέντες του σεισμού στην Κολομβία

Η παγκόσμια σταρ ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους καλλιτέχνες για την ανακούφιση της επαρχίας Τσόκο μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,4 Ρίχτερ.

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Μπιγιονσέ ανακοίνωσε μέσω της Parkwood Entertainment τη δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την ενίσχυση οργανώσεων που επιχειρούν στην Κολομβία. Τα χρήματα αυτά στοχεύουν στην κάλυψη άμεσων αναγκών, όπως η παροχή τροφίμων και η στέγαση των πληγέντων από τον φονικό σεισμό των 7,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που συγκλόνισε την επαρχία Τσόκο στις 10 Αυγούστου. Παράλληλα, η τραγουδίστρια προέτρεψε το κοινό να στηρίξει έμπρακτα τις οργανώσεις «Food For The Poor» και «World Central Kitchen», οι οποίες βρίσκονται στο πεδίο προσφέροντας βοήθεια στους πληγέντες.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί ένα κύμα αλληλεγγύης από διεθνείς και Κολομβιανούς καλλιτέχνες. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Colombia: Voces por la Vida», που πραγματοποιήθηκε στην Μπογκοτά στις 23 Αυγούστου, συγκεντρώθηκαν περίπου 3,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ίδρυμα Con Cora της Karol G προσέφερε 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Στην προσπάθεια ανασυγκρότησης συμμετέχει ενεργά και η Σακίρα. Μέσω του ιδρύματος Pies Descalzos και σε συνεργασία με τους Global Citizen, Live Nation και CAF, η Κολομβιανή καλλιτέχνις δεσμεύτηκε για αρχική χρηματοδότηση 1,25 εκατομμυρίου δολαρίων για την ανοικοδόμηση 10 σχολείων, ενώ ανέλαβε προσωπικά την πλήρη ανακατασκευή ενός τεχνολογικού πανεπιστημίου στην επαρχία Τσόκο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com