Ενημέρωση με ένα κλικ

Με φουστανέλα στη Σταμνά Μεσολογγίου ο Νίκος Αλιάγας έσυρε τον τσάμικο

Ο γνωστός παρουσιαστής τίμησε τις ρίζες του συμμετέχοντας στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Αγάθης, φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία του αρματωμένου.

Ο Νίκος Αλιάγας άφησε για λίγο πίσω του την έντονη καθημερινότητα στο Παρίσι και επέστρεψε στις ελληνικές του ρίζες. Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής φόρεσε τη φουστανέλα και έγινε ένα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, σέρνοντας τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης, στη Σταμνά Μεσολογγίου.

Πρόκειται για έναν τόπο με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, καθώς εκεί βρίσκεται η πατρική του καταγωγή. Ο Νίκος Αλιάγας, ντυμένος με την ενδυμασία του «αρματωμένου», συμμετείχε ενεργά στο δρώμενο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μεταξύ 21 και 24 Αυγούστου, συνδέοντας το παρόν με την πλούσια ιστορική κληρονομιά της περιοχής και την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εικόνα του να χορεύει τσάμικο στην κεντρική πλατεία του χωριού έγινε γρήγορα viral, καθώς δεκάδες παρευρισκόμενοι κατέγραψαν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ ο ίδιος μοιράστηκε το στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com