Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαρία Αναστασοπούλου: «Κανένας στην τηλεόραση δεν πρέπει να θεωρεί τη θέση του δεδομένη»

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και την ανάγκη προσαρμογής στη νέα εποχή των media.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τη Νάνσυ Παραδεισανού στο Nansou TV, αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των media, εστιάζοντας στην αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, έχοντας και η ίδια παρελθόν στον σταθμό, χαρακτήρισε την περίπτωση της συναδέλφου της ιδιαίτερη, καθώς για δύο δεκαετίες το πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη ήταν συνυφασμένο με την ενημέρωση του καναλιού.

«Επειδή κι εγώ έχω φύγει από τον ΣΚΑΪ στο παρελθόν μετά από πάρα πολλά χρόνια, αυτά συμβαίνουν σε αυτή τη δουλειά», τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι οι επαγγελματικοί χωρισμοί αποτελούν συχνά δοκιμασία για τις ανθρώπινες σχέσεις. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επιλογές που γίνονται από τις δύο πλευρές αποσκοπούν, τελικά, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν περιορίστηκε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλο τον τηλεοπτικό κόσμο: «Αν συνέβη αυτό, μπορούν να συμβούν τα πάντα σε όλους μας». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου κανείς επαγγελματίας δεν πρέπει να θεωρεί τη θέση του δεδομένη.

«Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε όλοι —ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι, οι πιο δημοφιλείς και οι πιο αναγνωρίσιμοι— ότι είμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, τόσο καλύτερο θα είναι για τη δουλειά μας», κατέληξε, προκρίνοντας την αξία της προσγείωσης και της προσαρμοστικότητας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τηλεοπτικό τοπίο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com