Τα 66α γενέθλια του Antonio Banderas στη Μαρμπέγια και η εξομολόγηση για την κόρη του
Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε με τον Plácido Domingo και αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει παππούς, χωρίς όμως να πιέζει τη Stella Banderas.
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του ο Antonio Banderas στη Μαρμπέγια, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Nicole Kimpel. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο 17ο Starlite Occident Gala, όπου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Plácido Domingo σηκώθηκε μπροστά στους καλεσμένους και ξεκίνησε να τραγουδά το «Happy Birthday», με ολόκληρη την αίθουσα να συμμετέχει και τον Antonio Banderas να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ηθοποιός προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση για φιλανθρωπικό σκοπό, προσφέροντας σε δημοπρασία το πουκάμισο που φορούσε, το οποίο είχε διαμορφώσει ο ίδιος. «Με αυτή τη βραδιά συμπληρώνουμε 17 γκαλά που στηρίζουν το έργο του ιδρύματός μας. Αν μας το επιτρέψει η ζωή, θα συνεχίσουμε για άλλα 17 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τη ζωή του, ο Antonio Banderas εξέφρασε την ευτυχία του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αναφέροντας πως το θέατρο πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ αναμένει την κυκλοφορία της ταινίας «Tony» στις ΗΠΑ στις 15 Αυγούστου. Ανατρέχοντας στο έμφραγμα που υπέστη το 2017, παραδέχθηκε ότι το γεγονός εκείνο άλλαξε ριζικά την οπτική του: «Κατάλαβα ότι έκανα πολλά πράγματα που δεν έπρεπε. Αποφάσισα να τα αφήσω πίσω και να επιστρέψω στη Μάλαγα, εκεί όπου βρίσκονται οι ρίζες μου».
Η πιο προσωπική στιγμή της βραδιάς αφορούσε την κόρη του, Stella Banderas, η οποία παντρεύτηκε τον Alex Gruszynski τον Οκτώβριο του 2025. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνια, ο Antonio Banderas απάντησε θετικά, τονίζοντας ωστόσο τη διακριτικότητά του: «Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν το λέω στην κόρη μου γιατί δεν θέλω να επηρεάσω τις αποφάσεις της. Δεν το έχω κάνει ποτέ». Ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως πιστεύει ότι θα ήταν ένας υπέροχος παππούς, προσθέτοντας ότι η σκέψη αυτή τον συγκινεί, καθώς του θυμίζει πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος από τότε που η κόρη του τον συνόδευε στο γκαλά ως μικρό κορίτσι.